Alpakankohtaista

Alpakankohtaista-blogissa julkaistaan kahden viikon välein ympäristöpolitiikan ja aluetieteen opiskeluun, työelämään ja tutkimukseen liittyviä postauksia.

Jos mielessäsi on aihe, jota toivoisit blogin käsittelevän tai jos haluat kirjoittaa blogiin, ota yhteyttä Spatikan viestintävastaavaan Alisa Vänttiseen (vanttinen.alisa.l [ät] student.uta.fi).

Blogi on kesätauolla 11.6-1.9.

tiistai 2. tammikuuta 2018

Pikkujoulut & Syyskokous 2017Vielä ennen uuden lukuvuoden ja myös uuden Spatikka-vuoden alkamista on hyvä hetki muistella joulukuun syyskokousta ja pikkujouluja!


Spatikan pikkujoulut järjestettiin 5.12. Tammelan Gopalissa, jossa saimme nauttia herkullisesta vegaaniruoasta sekä muista herkuista. Menossa mukana oli myös Spatikan oma joulubooli sekä tietenkin alpakka!

 

Illan ohjelmassa oli mm. Mafia-peliä sekä pantomiimia ja vierailevina tähtinä nähtiin Secret Santan ominaisuudessa myös Sanni Grahn-Laasonen ja Paavo Arhinmäki.

 

Pikkujoulujen yhteydessä ehdittiin myös kokoustella ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestettiin samana iltana. Kokouksessa valittiin Spatikalle uusi hallitus vuodelle 2018 ja uudet hallituslaiset ovatkin huippujoukkoa, jotka tulevat jatkamaan Spatikan toimintaa.

 

Jouluherkkujen ja uudenvuoden rientojen jälkeen on kuitenkin myös kivaa palata takaisin arkeen. 

Hyvää Uutta Vuotta 2018 kaikille Spatikaaneille!t. Spatikan hallitus 2017Kuvat: Aleksandra Riki, Emmi Siirtola ja Saara Repo

0 kommenttia:

Lähetä kommentti